Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31110 - Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31110 - Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric - Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric - 0
31110 - Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric
215,01 €
215,01 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric
215,01 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailitäpsuse eest pisiasjadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja tõhusust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Produktsioonis kasutatud substraadid ja läbimõeldud lahendus tagavad korraliku ja kulumisresistentsuse. See võimaldab Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kasutamist rasketel ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline välja arendamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutusküsimustele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on disainitud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged reeglid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Tänu eripäradele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle kõige sobivamaks lahenduseks ettevõtetele kes püüavad juurutatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See kaasneb, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ökosüsteemile.

Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline by Schneider Electric on stabiilne ja tõhus lahendus Compact INS/INV ekspertidele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne seadistamine ja ekspluateerimine ning lai toimimispiirkond muudavad selle parimaks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta kaotamata võimalust osta veebikaubamaja soodsaima hinnaga Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline ja veenduda selle 215.01 € parandatud kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline (31110) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
215,01 €
215,01 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast