Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31109 - Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31109 - Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
31109 - Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
263,13 €
263,13 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
263,13 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolikuse eest osadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja kasutegurit.

Peamised omadused Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Produktsioonis kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad veniva ja kulumiskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamist rasket ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline komplekteerimisel pöörati teravat tähelepanu ohutusstandarditele. Vastavus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on kujundatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged manualid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse omaseid jooni saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle optimaalseks ettevõtete jaoks kes püüavad saavutada rakendatavate seadmete standardimist ja standardimist.

Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See viitab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka elukeskkonnale.

Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline by Schneider Electric on usaldusväärne ja toimiv lahendus Compact INS/INV meistritele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne integreerimine ja ekspluateerimine ning lai toimimispiirkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikapood atraktiivse hinnaga Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline ja veenduda selle 263.13 € ülimalt heas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, Compact INS320 , 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline (31109) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
263,13 €
263,13 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast