Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31107 - lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430311072
31107 - lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430311072
31107 - lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
146,81 €
146,81 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
146,81 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on BaltElec esmaklassiline toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest komponentidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja töökust.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Produktsioonis kasutatud substsantsid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad ajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamist keerulistes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline komplekteerimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutusnõuetele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on väljatöötatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged määrused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Tänu eripäradele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle soodsaks ettevõtete valikuks kes tahavad omandatavate seadmete standardimist ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See kaasneb, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka loodusele.

lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline by Schneider Electric on soliidne ja võimas lahendus Compact INS/INV tundjatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne paigutamine ja ekspluateerimine ning lai otstarve muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta loobumata võimalust osta veebikaubamaja soodsa hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline ja veenduda selle 146.81 € parandatud kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline (31107) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
146,81 €
146,81 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast