Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31106 - lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 38208734
31106 - lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric - lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric - 0
EAN: 38208734
31106 - lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric
122,11 €
122,11 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric
122,11 €
KKK ja lisateave

lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on BaltElec preemium toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma täpsuse eest detailidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja töökust.

Peamised omadused lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Ehitusel kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pika ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kasutamist ekstreemsetes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kavandamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on loodud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged õpetused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle omadustest saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle väga sobivaks ettevõtetele vajalikuks kes püüavad integreeritavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See väidab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline by Schneider Electric on veatu ja efektiivne lahendus Compact INS/INV asjatundjatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne korraldamine ja korraldus ning lai otstarve muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta soovimata võimalust osta veebikaubamaja mõistliku hinnaga lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline ja veenduda selle 122.11 € garanteeritud kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lülitite lahklüliti, Compact INS250 , 250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline (31106) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
122,11 €
122,11 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast