Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31074 - Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31074 - Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A - Schneider Electric - Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A - Schneider Electric - 0
31074 - Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A - Schneider Electric
186,98 €
186,98 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A - Schneider Electric
186,98 €
KKK ja lisateave

Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A on BaltElec tipptasemel toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest väikestele asjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja produktiivsust.

Peamised omadused Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Valmimises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad eluea ja kulumiskindluse. See võimaldab Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A kasutamist raskeid ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A projekteerimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse aspektidele. Vastav rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A on kujundatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged korraldused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Oma omadustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle soodsaks ettevõtete jaoks kes eelistavad rakendatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See viitab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka keskkonnale.

Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A by Schneider Electric on kindel ja efektiivne lahendus Compact INS/INV praktikutele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne ülespanek ja ülevaatus ning lai toimimispiirkond muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta soovimata võimalust osta veebipood väärtusliku hinnaga Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A ja veenduda selle 186.98 € paremas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lukustus otsese/ pikendatud pööratava käepidemega seadmetele 320...630 A (31074) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
186,98 €
186,98 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast