Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31073 - Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31073 - Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A - Schneider Electric - Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A - Schneider Electric - 0
31073 - Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A - Schneider Electric
120,20 €
120,20 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A - Schneider Electric
120,20 €
KKK ja lisateave

Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailitäpsuse eest pisidetailidele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Ehitusel kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad pika ja kulutuskindluse. See võimaldab Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A kasutamist raskeid ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A välja mõtlemisel pöörati erilist tähelepanu turvameetmetele. Kooskõla rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A on kujundatud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged õpetused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A on levinud erinevates tööstusharudes. Kuna selle iseärasustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle ideaalseks ettevõtetele vajalikuks kes planeerivad kasutatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See kaasneb, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ökosüsteemile.

Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A by Schneider Electric on kindel ja ressursisäästlik lahendus Compact INS/INV spetsialistidele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne installeerimine ja remont ning lai otstarve muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes oludes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta online-pood taskukohase hinnaga Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A ja veenduda selle 120.20 € parimas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lukustussüsteem otsese/väljendatud pööratava käepidemega seadmetele 100...250 A (31073) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
120,20 €
120,20 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast