Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

29452 - madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430294528
29452 - madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp - Schneider Electric - madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430294528
29452 - madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp - Schneider Electric
26,24 €
26,24 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp - Schneider Electric
26,24 €
KKK ja lisateave

madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp on BaltElec parim toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - TeSys VARIO. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest väikestele asjadele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja effektiivsust.

Peamised omadused madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Valmimises kasutatud substraadid ja läbimõeldud planeerimine tagavad korraliku ja kulumiskindluse. See võimaldab madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp kasutamist äärmuslikes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp välja töötamisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvaprobleemidele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide, mis takistavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp on väljatöötatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged manualid ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp leiab erinevates tööstusharudes. Arvestades selle iseärasustele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle õigeks lahenduseks ettevõtetele kes soovivad omandatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See tähendab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp by Schneider Electric on tõestatud ja efektiivne lahendus TeSys VARIO spetsialistidele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne monteerimine ja järelevalve ning lai teeninduspiirkond muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta hüljamata võimalust osta e-pood soodsa hinnaga madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp ja veenduda selle 26.24 € suures kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave madalatasemeline lisakontakt, kaitselüliti olek OF/SD/SDE/SDV, 1 ümberlülituskontakti tüüp (29452) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
26,24 €
26,24 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast