Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

29446 - Automaatne kontroller UA 110..127 V - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
29446 - Automaatne kontroller UA 110..127 V - Schneider Electric - Automaatne kontroller UA 110..127 V - Schneider Electric - 0
29446 - Automaatne kontroller UA 110..127 V - Schneider Electric
565,94 €
565,94 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Automaatne kontroller UA 110..127 V - Schneider Electric
565,94 €
KKK ja lisateave

Automaatne kontroller UA 110..127 V on BaltElec superior toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest peensustele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja toimivust.

Peamised omadused Automaatne kontroller UA 110..127 V

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise range nõudeid. Koostamises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad ajalise ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab Automaatne kontroller UA 110..127 V kasutamist tõsistes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

Automaatne kontroller UA 110..127 V tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Automaatne kontroller UA 110..127 V disainimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

Automaatne kontroller UA 110..127 V on loodud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged korraldused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

Automaatne kontroller UA 110..127 V on levinud erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete tunnustele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle kõige sobivamaks lahenduseks kes planeerivad käitatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

Automaatne kontroller UA 110..127 V kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Automaatne kontroller UA 110..127 V on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Automaatne kontroller UA 110..127 V, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. Automaatne kontroller UA 110..127 V vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See viitab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka loodusele.

Automaatne kontroller UA 110..127 V by Schneider Electric on veatu ja tõhus lahendus Compact INS/INV ekspertidele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne paigutamine ja järelevalve ning lai toimimispiirkond muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta BaltElec konkurentsivõimelise hinnaga Automaatne kontroller UA 110..127 V ja veenduda selle 565.94 € kõrges kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Automaatne kontroller UA 110..127 V (29446) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
565,94 €
565,94 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast