Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

29377 - Automaatne kontroller BA 380..415 V - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
29377 - Automaatne kontroller BA 380..415 V - Schneider Electric - Automaatne kontroller BA 380..415 V - Schneider Electric - 0
29377 - Automaatne kontroller BA 380..415 V - Schneider Electric
688,84 €
688,84 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Automaatne kontroller BA 380..415 V - Schneider Electric
688,84 €
KKK ja lisateave

Automaatne kontroller BA 380..415 V on BaltElec preemium toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailitäpsuse eest üksikasjadele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja toimivust.

Peamised omadused Automaatne kontroller BA 380..415 V

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Valmistamises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad veniva ja kulutuskindluse. See võimaldab Automaatne kontroller BA 380..415 V kasutamist äärmuslikes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

Automaatne kontroller BA 380..415 V tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Automaatne kontroller BA 380..415 V komplekteerimisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutusküsimustele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

Automaatne kontroller BA 380..415 V on tehtud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged korraldused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

Automaatne kontroller BA 380..415 V kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete tunnustest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle parimaks ettevõtete valikuks kes püüavad saavutada juurutatavate seadmete standardimist ja standardimist.

Automaatne kontroller BA 380..415 V kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Automaatne kontroller BA 380..415 V on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Automaatne kontroller BA 380..415 V, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. Automaatne kontroller BA 380..415 V vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See deklarerib, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ümbrusele.

Automaatne kontroller BA 380..415 V by Schneider Electric on turvaline ja kasulik lahendus Compact INS/INV spetsialistidele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne installeerimine ja puhastus ning lai otstarve muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikapood taskukohase hinnaga Automaatne kontroller BA 380..415 V ja veenduda selle 688.84 € ülimalt heas kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Automaatne kontroller BA 380..415 V (29377) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
688,84 €
688,84 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast