Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

29376 - Automaatne kontroller BA 220..240 V - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
29376 - Automaatne kontroller BA 220..240 V - Schneider Electric - Automaatne kontroller BA 220..240 V - Schneider Electric - 0
29376 - Automaatne kontroller BA 220..240 V - Schneider Electric
565,75 €
565,75 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Automaatne kontroller BA 220..240 V - Schneider Electric
565,75 €
KKK ja lisateave

Automaatne kontroller BA 220..240 V on BaltElec preemium toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolikuse eest pisidetailidele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja produktiivsust.

Peamised omadused Automaatne kontroller BA 220..240 V

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad pikema ja vastupidavuse. See võimaldab Automaatne kontroller BA 220..240 V kasutamist äärmuslikes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Automaatne kontroller BA 220..240 V tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Automaatne kontroller BA 220..240 V loomisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusküsimustele. Vastavus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Automaatne kontroller BA 220..240 V on väljatöötatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged õpetused ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

Automaatne kontroller BA 220..240 V on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Kuna selle tunnustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle kõige paremaks otsuseks kes planeerivad käitatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

Automaatne kontroller BA 220..240 V kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Automaatne kontroller BA 220..240 V on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Automaatne kontroller BA 220..240 V, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. Automaatne kontroller BA 220..240 V vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See osutab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Automaatne kontroller BA 220..240 V by Schneider Electric on turvaline ja mõjus lahendus Compact INS/INV professionaalidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne paigaldamine ja ülevaatus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta hüljamata võimalust osta e-pood soodsaima hinnaga Automaatne kontroller BA 220..240 V ja veenduda selle 565.75 € kõrges kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Automaatne kontroller BA 220..240 V (29376) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
565,75 €
565,75 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast