Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

29365 - Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
29365 - Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A - Schneider Electric - Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A - Schneider Electric - 0
29365 - Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A - Schneider Electric
58,57 €
58,57 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A - Schneider Electric
58,57 €
KKK ja lisateave

Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolikuse eest pisiasjadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja kasutegurit.

Peamised omadused Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise range nõudeid. Tootmises kasutatud substraadid ja läbimõeldud disain tagavad eluea ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A kasutamist ekstreemsetes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A kavandamisel pöörati suurt tähelepanu turvalisuse teemadele. Vastavus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A on ehitatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged suunised ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A paistab silma erinevates tööstusharudes. Arvestades selle tunnustest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle õigeks variandiks kes eelistavad operatsioonis olevate seadmete ühtsust ja standardimist.

Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See tähendab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka ümbrusele.

Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A by Schneider Electric on kvaliteetne ja kasulik lahendus Compact INS/INV asjatundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne ülespanek ja ekspluateerimine ning lai toimimispiirkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood väärtusliku hinnaga Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A ja veenduda selle 58.57 € parimas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Varujuhtmestik ülemineku lülitusmootori mehhanismide jaoks 100...630 A (29365) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
58,57 €
58,57 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast