Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

29351 - Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
29351 - Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A - Schneider Electric - Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A - Schneider Electric - 0
29351 - Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A - Schneider Electric - Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A - Schneider Electric - 1
29351 - Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A - Schneider Electric
754,17 €
754,17 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A - Schneider Electric
754,17 €
KKK ja lisateave

Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A on BaltElec parim toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest pisidetailidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja töökust.

Peamised omadused Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Valmimises kasutatud ressursid ja läbimõeldud lahendus tagavad kestva ja vastupidavuse. See võimaldab Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A kasutamist raskeid ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A komplekteerimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusnõuetele. Ühtimine rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis väldivad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A on väljatöötatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged määrused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A on populaarne erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle eripäradele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle soodsaks variandiks kes otsivad kasutuses olevate seadmete ühtsust ja standardimist.

Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See deklarerib, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ümbrusele.

Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A by Schneider Electric on soliidne ja mõjus lahendus Compact INS/INV spetsialistidele. Kõrged seadme- omadused, lihtne paigutamine ja teenindus ning lai tööulatus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood taskukohase hinnaga Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A ja veenduda selle 754.17 € ülimas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Põhiplaat mehaanilise ja elektrilise blokeeringuga 100..250 A (29351) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
754,17 €
754,17 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast