Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28998 - Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
28998 - Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A - Schneider Electric - Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A - Schneider Electric - 0
28998 - Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A - Schneider Electric
139,98 €
139,98 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A - Schneider Electric
139,98 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A on BaltElec tipptasemel toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest peensustele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja effektiivsust.

Peamised omadused Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Koostamises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad veniva ja kulumiskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A kasutamist töötingimustes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A väljatöötamisel pöörati suurt tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A on väljatöötatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse eripäradest saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle soodsaks lahenduseks kes otsivad juurutatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See deklarerib, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka maailmale.

Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A by Schneider Electric on veatu ja tulus lahendus Compact INS/INV praktikutele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne paigutamine ja ekspluateerimine ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta loobumata võimalust osta veebipood atraktiivse hinnaga Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A ja veenduda selle 139.98 € ülimalt heas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti Interpact INSE80 3-pooluseline 80 A (28998) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
139,98 €
139,98 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast