Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28995 - Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
28995 - Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A - Schneider Electric - Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A - Schneider Electric - 0
28995 - Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A - Schneider Electric
126,68 €
126,68 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A - Schneider Electric
126,68 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A on BaltElec ülim toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma täpsuse eest väikestele asjadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja toimivust.

Peamised omadused Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud ainet ja läbimõeldud lahendus tagavad kestva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A kasutamist komplitseeritud ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A disainimisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvameetmetele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemeetmetega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A on tehtud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged juhised ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A on levinud erinevates tööstusharudes. Arvestades selle omaseid jooni saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle soodsaks valikuks kes eelistavad rakendatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See tähendab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka ümbrusele.

Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A by Schneider Electric on veatu ja tõhus lahendus Compact INS/INV asjatundjatele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne asetamine ja ekspluateerimine ning lai rakendusvõimalus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikakeskus väärtusliku hinnaga Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A ja veenduda selle 126.68 € ülimalt heas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti Interpact INSE80 4 poolust 40 A (28995) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
126,68 €
126,68 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast