Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28994 - Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3606480595653
28994 - Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega - Schneider Electric - Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega - Schneider Electric - 0
EAN: 3606480595653
28994 - Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega - Schneider Electric
113,30 €
113,30 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega - Schneider Electric
113,30 €
KKK ja lisateave

Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega on BaltElec parim toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest detailidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja kasutegurit.

Peamised omadused Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Ehitusel kasutatud ressursid ja läbimõeldud välimus tagavad kestva ja vastupidavuse. See võimaldab Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega kasutamist keerulistes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega väljatöötamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvalisuse aspektidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega on väljatöötatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega on populaarne erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete omaseid jooni saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle optimaalseks ettevõtetele kes soovivad kasutatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See kinnitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka loodusele.

Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega by Schneider Electric on usaldusväärne ja kasulik lahendus Compact INS/INV praktikutele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne paigaldamine ja puhastus ning lai toimimispiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikapood atraktiivse hinnaga Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega ja veenduda selle 113.30 € ülimalt heas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Compact INSE80 - lüliti - 40A - 3P - musta käepidemega (28994) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
113,30 €
113,30 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast