Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28956 - Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
28956 - Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt - Schneider Electric - Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt - Schneider Electric - 0
28956 - Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt - Schneider Electric
6,72 €
6,72 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt - Schneider Electric
6,72 €
KKK ja lisateave

Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolikuse eest elementidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja töökust.

Peamised omadused Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud ressursid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad pikaajalise ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt kasutamist rasket ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt välja mõtlemisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutusküsimustele. Ühtivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on varustatud täiendavate ohutussüsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt on väljatöötatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged korraldused ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt on levinud erinevates tööstusharudes. Arvestades selle iseärasustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle optimaalseks lahenduseks ettevõtetele kes otsustavad kasutatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See deklarerib, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka loodusele.

Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt by Schneider Electric on kindel ja kasulik lahendus Compact INS/INV tegijatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne asetamine ja ekspluateerimine ning lai tööulatus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikakeskus atraktiivse hinnaga Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt ja veenduda selle 6.72 € parimas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Klemmkatted, Compact INS100 kuni 160, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt (28956) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
6,72 €
6,72 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast