Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28955 - Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
28955 - Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt - Schneider Electric - Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt - Schneider Electric - 0
28955 - Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt - Schneider Electric
6,12 €
6,12 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt - Schneider Electric
6,12 €
KKK ja lisateave

Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest väikestele asjadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja kasutegurit.

Peamised omadused Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Valmimises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud planeerimine tagavad püsiva ja vastupidavuse. See võimaldab Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt kasutamist rasketel ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt projekteerimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutusstandarditele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt on loodud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged korraldused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle tunnustest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle optimaalseks lahenduseks ettevõtetele kes otsivad kasutatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See kinnitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka loodusele.

Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt by Schneider Electric on tõestatud ja ressursisäästlik lahendus Compact INS/INV spetsialistidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne paigutamine ja remont ning lai rakendusvõimalus muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikapood soodsa hinnaga Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt ja veenduda selle 6.12 € ülimalt heas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Klemmkatted, Compact INS40 kuni 80, isolatsioonitarvikud, 3- ja 4-pooluselised, 2-osaline komplekt (28955) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
6,12 €
6,12 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast