Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28950 - Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
28950 - Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk - Schneider Electric - Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk - Schneider Electric - 0
28950 - Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk - Schneider Electric
40,80 €
40,80 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk - Schneider Electric
40,80 €
KKK ja lisateave

Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk on BaltElec tipptasemel toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma täpsuse eest komponentidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja toimivust.

Peamised omadused Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Valmimises kasutatud ainet ja läbimõeldud vormilahendus tagavad pika ja kulumustaluvuse. See võimaldab Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk kasutamist rasket ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk kavandamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutusstandarditele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk on kujundatud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele spetsifikatsioonidele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle täiuslikuks lahenduseks ettevõtetele kes planeerivad omandatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See viitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk by Schneider Electric on soliidne ja kasulik lahendus Compact INS/INV tegijatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne ülespanek ja järelevalve ning lai otstarve muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta hüljamata võimalust osta e-pood hea hinnaga Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk ja veenduda selle 40.80 € ülimas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Klemmiplokid 4 x 25 mm2 komplekt, 4 tk (28950) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
40,80 €
40,80 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast