Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28929 - lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430289296
28929 - lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline - Schneider Electric - lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430289296
28929 - lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline - Schneider Electric
103,46 €
103,46 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline - Schneider Electric
103,46 €
KKK ja lisateave

lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline on BaltElec ülim toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailitäpsuse eest väikestele asjadele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Tehases kasutatud substsantsid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad püsiva ja kulutuskindluse. See võimaldab lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline kasutamist ekstreemsetes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline disainimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusküsimustele. Ühtimine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline on tehtud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged määrused ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Arvestades selle omadustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle optimaalseks valikuks kes vajavad integreeritavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See deklarerib, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka maailmale.

lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline by Schneider Electric on stabiilne ja kasulik lahendus Compact INS/INV asjatundjatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne integreerimine ja teenindus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikakeskus atraktiivse hinnaga lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline ja veenduda selle 103.46 € paremas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lülituskatkesti, Compact INS160 , 160 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline (28929) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
103,46 €
103,46 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast