Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28927 - lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430289272
28927 - lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430289272
28927 - lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline - Schneider Electric
82,80 €
82,80 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline - Schneider Electric
82,80 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest detailidele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja efektiivsust.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Produktsioonis kasutatud ressursid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad pika ja vastupidavuse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline kasutamist tõsistes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline välja arendamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutusküsimustele. Ühtivus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsesüsteemide, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline on kujundatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline on levinud erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle tunnustest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle väga sobivaks otsuseks kes otsivad käitatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See kaasneb, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka maailmale.

lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline by Schneider Electric on tõhus ja ressursisäästlik lahendus Compact INS/INV professionaalidele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne installeerimine ja järelevalve ning lai otstarve muudavad selle parimaks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta kasutamata võimalust osta veebikaubamaja atraktiivse hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline ja veenduda selle 82.80 € parimas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline (28927) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
82,80 €
82,80 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast