Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28924 - Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
28924 - Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. - Schneider Electric - Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. - Schneider Electric - 0
28924 - Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. - Schneider Electric
102,68 €
102,68 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. - Schneider Electric
102,68 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. on BaltElec preemium toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest väikestele asjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja töökust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline.

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise range nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud ainet ja läbimõeldud lahendus tagavad ajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. kasutamist tõsistes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. välja töötamisel pöörati erilist tähelepanu turvaküsimustele. Vastav rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsesüsteemide, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. on kujundatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged määrused ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele tunnustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle kõige paremaks otsuseks kes otsustavad kasutatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline., saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See tähistab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. by Schneider Electric on tõhus ja praktiline lahendus Compact INS/INV spetsialistidele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne paigutamine ja remont ning lai kasutusala muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta märkamata võimalust osta veebipood soodsaima hinnaga Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. ja veenduda selle 102.68 € ülimalt heas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, Compact INS100 , 100 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline. (28924) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
102,68 €
102,68 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast