Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28920 - Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
28920 - Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. - Schneider Electric - Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. - Schneider Electric - 0
28920 - Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. - Schneider Electric
75,56 €
75,56 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. - Schneider Electric
75,56 €
KKK ja lisateave

Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. on BaltElec parim toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest komponentidele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja töökust.

Peamised omadused Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline.

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Tootmises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad pikema ja kulumiskindluse. See võimaldab Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. kasutamist rasketes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. välja töötamisel pöörati teravat tähelepanu ohutusküsimustele. Ühtimine rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis ennetavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. on väljatöötatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. on populaarne erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete eripäradele saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle väga sobivaks ettevõtete valikuks kes püüavad saavutada juurutatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline., saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See tähendab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka keskkonnale.

Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. by Schneider Electric on kvaliteetne ja efektiivne lahendus Compact INS/INV tundjatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne integreerimine ja remont ning lai tööulatus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta unustamata võimalust osta veebipood atraktiivse hinnaga Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. ja veenduda selle 75.56 € ülimas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Compact INS80 , 80 A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline, 3-pooluseline. (28920) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
75,56 €
75,56 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast