Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28918 - Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
28918 - Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline - Schneider Electric - Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline - Schneider Electric - 0
28918 - Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline - Schneider Electric
75,56 €
75,56 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline - Schneider Electric
75,56 €
KKK ja lisateave

Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline on BaltElec tipptasemel toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma pühendumuse eest elementidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja effektiivsust.

Peamised omadused Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Tootmises kasutatud algosad ja läbimõeldud vormilahendus tagavad eluea ja kulumustaluvuse. See võimaldab Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline kasutamist tõsistes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline välja arendamisel pöörati teravat tähelepanu turvalisuse teemadele. Kooskõla rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide, mis takistavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline on planeeritud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged suunised ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline paistab silma erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle eripäradele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle õigeks lahenduseks kes püüavad saavutada juurutatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See kinnitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka loodusele.

Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline by Schneider Electric on tõhus ja efektiivne lahendus Compact INS/INV tegijatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne ülespanek ja ekspluateerimine ning lai tööulatus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta vältimatta võimalust osta interneti kauplus konkurentsivõimelise hinnaga Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline ja veenduda selle 75.56 € parandatud kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Compact INS63 , 63 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga 3-pooluseline lülituskatkesti, 3-pooluseline (28918) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
75,56 €
75,56 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast