Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28911 - lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430289111
28911 - lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430289111
28911 - lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust - Schneider Electric
80,68 €
80,68 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust - Schneider Electric
80,68 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest üksikasjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja effektiivsust.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Loomisel kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad ajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust kasutamist keerulistes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust kavandamisel pöörati erilist tähelepanu turvaküsimustele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust on ehitatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Kuna selle omadustest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle täiuslikuks variandiks kes püüavad saavutada kasutatavate seadmete standardimist ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See deklarerib, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka maailmale.

lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust by Schneider Electric on kindel ja võimas lahendus Compact INS/INV töötajatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne monteerimine ja ekspluateerimine ning lai otstarve muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta interneti kauplus väärtusliku hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust ja veenduda selle 80.68 € parandatud kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 4 poolust (28911) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
80,68 €
80,68 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast