Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28910 - Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
28910 - Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. - Schneider Electric - Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. - Schneider Electric - 0
28910 - Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. - Schneider Electric
71,42 €
71,42 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. - Schneider Electric
71,42 €
KKK ja lisateave

Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. on BaltElec eliit toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolikuse eest väikestele asjadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja tõhusust.

Peamised omadused Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga.

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Valmistamises kasutatud materjalid ja läbimõeldud planeerimine tagavad eluea ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. kasutamist töötingimustes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. välja mõtlemisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusnõuetele. Vastav rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemeetmetega, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. on planeeritud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged käskkirjad ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. on levinud erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete tunnustele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle parimaks variandiks kes eelistavad käitatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga., saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See tähendab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. by Schneider Electric on stabiilne ja tõhus lahendus Compact INS/INV asjatundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne paigaldamine ja teenindus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta unustamata võimalust osta veebikaubamaja soodsaimaga hinnaga Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. ja veenduda selle 71.42 € parandatud kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Compact INS125 , 125 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga. (28910) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
71,42 €
71,42 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast