Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28908 - lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430289081
28908 - lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric - lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430289081
28908 - lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric
57,00 €
57,00 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric
57,00 €
KKK ja lisateave

lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on BaltElec parim toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma pühendumuse eest üksikasjadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Tootmises kasutatud komponendid ja läbimõeldud lahendus tagavad pikema ja kulutuskindluse. See võimaldab lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kasutamist äärmuslikes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline projekteerimisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvameetmetele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide, mis hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on kujundatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged õpetused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on populaarne erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse iseärasustele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle parimaks ettevõtetele kes tahavad juurutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See kaasneb, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline by Schneider Electric on stabiilne ja kasulik lahendus Compact INS/INV asjatundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne korraldamine ja ülevaatus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta hüljamata võimalust osta interneti kauplus väärtusliku hinnaga lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline ja veenduda selle 57.00 € parandatud kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lülitite lahklüliti, Compact INS100 , 100 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline (28908) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
57,00 €
57,00 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast