Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28904 - lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430289043
28904 - lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430289043
28904 - lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric
46,82 €
46,82 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric
46,82 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on BaltElec esmaklassiline toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest detailidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja tõhusust.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud substraadid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad veniva ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kasutamist raskeid ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline välja mõtlemisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvaküsimustele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemeetmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on ehitatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged juhised ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline leiab erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle eripäradele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle ideaalseks variandiks kes soovivad omandatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See väidab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka ümbrusele.

lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline by Schneider Electric on soliidne ja tulus lahendus Compact INS/INV spetsialistidele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne asetamine ja ülevaatus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta interneti kauplus mõistliku hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline ja veenduda selle 46.82 € suures kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INS80 , 80 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline (28904) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
46,82 €
46,82 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast