Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28903 - lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega - Schneider Electric

1 Laos EAN: 3303430289036
28903 - lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega - Schneider Electric - lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430289036
28903 - lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega - Schneider Electric
53,25 €
53,25 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega - Schneider Electric
53,25 €
KKK ja lisateave

lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega on BaltElec eliit toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest pisidetailidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja efektiivsust.

Peamised omadused lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud substraadid ja läbimõeldud planeerimine tagavad eluea ja vastupidavuse. See võimaldab lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega kasutamist äärmuslikes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega komplekteerimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusnõuetele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega on loodud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega paistab silma erinevates tööstusharudes. Tänu spetsifikatsioonidele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle ideaalseks ettevõtetele vajalikuks kes soovivad olemasolevate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See tähistab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka loodusele.

lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega by Schneider Electric on usaldusväärne ja mõjus lahendus Compact INS/INV tundjatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne seadistamine ja teenindus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle parimaks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikapood soodsaima hinnaga lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega ja veenduda selle 53.25 € usaldusväärses kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lülituskatkestaja, Compact INS63 , 63 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolusega (28903) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
53,25 €
53,25 € sh. käibemaks
1 laos