Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28901 - lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline - Schneider Electric

1 Laos EAN: 3303430289012
28901 - lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline - Schneider Electric - lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430289012
28901 - lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline - Schneider Electric
46,34 €
46,34 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline - Schneider Electric
46,34 €
KKK ja lisateave

lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest väikestele asjadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja efektiivsust.

Peamised omadused lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Tehases kasutatud algosad ja läbimõeldud vormilahendus tagavad püsiva ja kulumustaluvuse. See võimaldab lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline kasutamist komplitseeritud ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline välja mõtlemisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusküsimustele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline on arendatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged reeglid ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline on levinud erinevates tööstusharudes. Oma eripäradest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle kõige paremaks variandiks kes püüavad saavutada omandatavate seadmete standardimist ja standardimist.

lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See tähistab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka ökosüsteemile.

lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline by Schneider Electric on soliidne ja toimiv lahendus Compact INS/INV töötajatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne installeerimine ja puhastus ning lai kasutusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta märkamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsaima hinnaga lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline ja veenduda selle 46.34 € kõrges kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lülituskatkesti, Compact INS40 , 40 A, musta pööratava käepidemega standardversioon, 4-pooluseline (28901) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
46,34 €
46,34 € sh. käibemaks
1 laos