Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

28900 - Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga - Schneider Electric

6 Laos
28900 - Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga - Schneider Electric - Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga - Schneider Electric - 0
28900 - Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga - Schneider Electric
42,60 €
42,60 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga - Schneider Electric
42,60 €
KKK ja lisateave

Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga on BaltElec superior toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest üksikasjadele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja effektiivsust.

Peamised omadused Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Koostamises kasutatud ainet ja läbimõeldud arhitektuur tagavad korraliku ja kulutuskindluse. See võimaldab Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga kasutamist töötingimustes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga välja arendamisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga on loodud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged manualid ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Arvestades eripäradest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle parimaks lahenduseks kes otsustavad integreeritavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See viitab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga by Schneider Electric on stabiilne ja efektiivne lahendus Compact INS/INV praktikutele. Kõrged seadme- omadused, lihtne korraldamine ja puhastus ning lai otstarve muudavad selle parimaks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta unustamata võimalust osta BaltElec soodsaimaga hinnaga Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga ja veenduda selle 42.60 € ülimalt heas kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Compact INS40 , 40 A, standardversioon, musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline lülitusklahviga (28900) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
42,60 €
42,60 € sh. käibemaks
6 laos