Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

26970 - C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430269700
26970 - C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. - Schneider Electric - C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430269700
26970 - C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. - Schneider Electric
6,26 €
6,26 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. - Schneider Electric
6,26 €
KKK ja lisateave

C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - iC60. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest komponentidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja toimivust.

Peamised omadused C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk.

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise range nõudeid. Tehases kasutatud komponendid ja läbimõeldud disain tagavad kestva ja vastupidavuse. See võimaldab C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. kasutamist rasketel ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. projekteerimisel pöörati suurendatud tähelepanu turvaküsimustele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. on planeeritud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged korraldused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Oma tunnustest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle kõige sobivamaks ettevõtete jaoks kes vajavad operatsioonis olevate seadmete ühtsust ja standardimist.

C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk., saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See kinnitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ökoloogiale.

C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. by Schneider Electric on usaldusväärne ja tõhus lahendus iC60 spetsialistidele. Kõrged seadme- omadused, lihtne paigaldamine ja kontroll ning lai rakendusvõimalus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta märkamata võimalust osta interneti kauplus atraktiivse hinnaga C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. ja veenduda selle 6.26 € parimas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave C60 - lukustusseade tapile - komplekt 2 tk. (26970) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
6,26 €
6,26 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast