Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

19368 - 19368 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
19368 - 19368 - Schneider Electric - 19368 - Schneider Electric - 0
19368 - 19368 - Schneider Electric
183,78 €
183,78 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
19368 - Schneider Electric
183,78 €
KKK ja lisateave

19368 on BaltElec superior toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - NG125. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolikuse eest peensustele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused 19368

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Produktsioonis kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud välimus tagavad eluea ja kulumustaluvuse. See võimaldab 19368 kasutamist komplitseeritud ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

19368 tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

19368 projekteerimisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvalisuse aspektidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

19368 on väljatöötatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged reeglid ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

19368 on levinud erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse spetsifikatsioonidele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige sobivamaks ettevõtetele vajalikuks kes püüavad saavutada olemasolevate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

19368 kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

19368 on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 19368, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. 19368 vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See tähistab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ökoloogiale.

19368 by Schneider Electric on veatu ja toimiv lahendus NG125 tegijatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne paigaldamine ja puhastus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta märkamata võimalust osta elektroonikapood soodsa hinnaga 19368 ja veenduda selle 183.78 € paremas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 19368 (19368) kohta firmalt Schneider Electric

  • Millised on 19368 peamised voorused?

    Toote olulised eelised hõlmavad selle ülimat mõjusust, pikaajalist funktsionaalsuse ning vastavust tänapäevastele turvalisus- ja kvaliteedinõuetele. Seade eristub teistest ka mugava hoolduse hõlbustamise ja teenindamise poolest.

  • Millised on toote tehnilised iseloomustused?

    Seadme parameetrid võivad versioonide kaupa olla varieeruv, kuid oluline rõhk pööratakse NG125 funktsioonidele, tootmisvõimele, elektrilise pinge ja proportsioonidele. Täpsema ülevaate saamiseks pöörduge toote mehaanilised dokumentatsiooni või ülevaate vastu.

  • Milliste ülesannete saab 19368 toime?

    Toode saab edukalt toime selliste ülesannetega nagu NG125-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised eripärad defineerivad vahendit asendustest?

    19368 firmalt Schneider Electric tõuseb esile vastaste kategoorias tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste kasutamisele ja vastavusele nõudlikele Euroopa reeglitele. See teeb sellest kindla valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on 19368 hind ja kas allahindlused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 183.78 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada allahindlust. Registreeru meie postiteade, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas 19368-le kehtib tagatis?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele garantii. Garantiiaja tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubaväärtusest ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või ühendust võtta ühendust meie kliendisuhetega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub 19368 üleandmine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kulleriga toomist ja kauba kättesaamist meie punktist. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus erinevad teie elupiirkonnast ja kõige sobivama kauba omandamise protseduurist.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada 19368?

    Kasutamisaja pikendamiseks on väga tähtis püsivalt läbi viia tehniline hooldus. Pidage kinni tootja soovitusi seadme hoolduseks ja viige ellu vajalikke ennetamise tegevusi etteantud ajal.

  • Kas 19368 on kohane integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, üksus on kiiresti integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja NG125 näitajatega. See teeb sellest praktilise lahenduse tootmisprotsesside optimeerimiseks ja kohandamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib 19368 teiste Schneider Electric komplektidega?

    Kaup on välja töötatud täielikku ühilduvust eeldades koos teiste Schneider Electric seadmete ja lisaosadega, mis kindlustab kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja võimaluste kasutamine muudab lihtsamaks ka hoolduse ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
183,78 €
183,78 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast