Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

19068 - Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
19068 - Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC - Schneider Electric - Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC - Schneider Electric - 0
19068 - Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC - Schneider Electric
97,61 €
97,61 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC - Schneider Electric
97,61 €
KKK ja lisateave

Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - NG125. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest peensustele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Loomisel kasutatud substsantsid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad eluea ja kulutuskindluse. See võimaldab Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC kasutamist rasketel ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC kavandamisel pöörati teravat tähelepanu turvaküsimustele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC on loodud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged reeglid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle tunnustest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle soodsaks valikuks kes püüavad käitatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See osutab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka elukeskkonnale.

Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC by Schneider Electric on turvaline ja tõhus lahendus NG125 ekspertidele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne paigutamine ja hooldus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta hüljamata võimalust osta interneti kauplus atraktiivse hinnaga Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC ja veenduda selle 97.61 € garanteeritud kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Pingeväljalüliti MN[S] 230..240 V AC (19068) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
97,61 €
97,61 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast