Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

18894 - Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
18894 - Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A - Schneider Electric - Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A - Schneider Electric - 0
18894 - Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A - Schneider Electric
165,57 €
165,57 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A - Schneider Electric
165,57 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - NG125. Tootja Schneider Electric on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest elementidele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja effektiivsust.

Peamised omadused Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Koostamises kasutatud algosad ja läbimõeldud vormilahendus tagavad kestva ja kulutuskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A kasutamist töötingimustes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A disainimisel pöörati õigeaegset tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A on loodud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged reeglid ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele iseärasustele saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle väga sobivaks lahenduseks kes soovivad käitatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See väidab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A by Schneider Electric on turvaline ja ressursisäästlik lahendus NG125 tegijatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne korraldamine ja remont ning lai teeninduspiirkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta märkamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood atraktiivse hinnaga Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A ja veenduda selle 165.57 € parimas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 80 A (18894) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
165,57 €
165,57 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast