Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

18893 - Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
18893 - Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A - Schneider Electric - Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A - Schneider Electric - 0
18893 - Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A - Schneider Electric
190,64 €
190,64 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A - Schneider Electric
190,64 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A on BaltElec preemium toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - NG125. Tootja Schneider Electric on tuntud oma perfektsionismi eest pisiasjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Produktsioonis kasutatud ressursid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad püsiva ja kulutuskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A kasutamist keerulistes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A välja mõtlemisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusnormidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate ohutussüsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A on kujundatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged määrused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle eripäradest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle kõige sobivamaks otsuseks kes püüavad kasutuses olevate seadmete ühtsust ja standardimist.

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See deklarerib, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A by Schneider Electric on soliidne ja tõhus lahendus NG125 meistritele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne ülespanek ja korraldus ning lai otstarve muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta kasutamata võimalust osta online-pood mõistliku hinnaga Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A ja veenduda selle 190.64 € parimas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline + N 63 A (18893) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
190,64 €
190,64 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast