Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

18889 - Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
18889 - Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A - Schneider Electric - Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A - Schneider Electric - 0
18889 - Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A - Schneider Electric
127,88 €
127,88 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A - Schneider Electric
127,88 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A on BaltElec superior toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - NG125. Tootja Schneider Electric on tuntud oma pühendumuse eest väikestele asjadele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja tõhusust.

Peamised omadused Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Valmimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud välimus tagavad kestva ja kulumustaluvuse. See võimaldab Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A kasutamist keerulistes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A välja mõtlemisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusnõuetele. Kooskõla rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemeetmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A on tehtud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Tänu omaseid jooni saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle väga sobivaks ettevõtete valikuks kes tahavad kasutatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See kinnitab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ökoloogiale.

Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A by Schneider Electric on veatu ja võimas lahendus NG125 ekspertidele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne korraldamine ja kontroll ning lai kasutusvõimalus muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikaseadmete pood väärtusliku hinnaga Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A ja veenduda selle 127.88 € paremas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti NG125NA 3-pooluseline 63 A (18889) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
127,88 €
127,88 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast