Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

16301 - Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
16301 - Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A - Schneider Electric - Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A - Schneider Electric - 0
16301 - Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A - Schneider Electric
223,56 €
223,56 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A - Schneider Electric
223,56 €
KKK ja lisateave

Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A on BaltElec tipptasemel toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - IC. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest pisidetailidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja kasutegurit.

Peamised omadused Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Loomisel kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad ajalise ja kulumiskindluse. See võimaldab Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A kasutamist keerulistes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A välja arendamisel pöörati teravat tähelepanu turvameetmetele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A on ehitatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Arvestades omadustest saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle kõige paremaks ettevõtetele kes otsustavad integreeritavate seadmete standardimist ja standardimist.

Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See viitab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A by Schneider Electric on usaldusväärne ja mõjus lahendus IC meistritele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne korraldamine ja ekspluateerimine ning lai rakendusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta märkamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsa hinnaga Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A ja veenduda selle 223.56 € usaldusväärses kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Combi SPU - kaitselüliti integreeritud ülepingekaitse 1P + N 25A (16301) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
223,56 €
223,56 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast