Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

16081 - Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
16081 - Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A - Schneider Electric - Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A - Schneider Electric - 0
16081 - Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A - Schneider Electric
10,04 €
10,04 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A - Schneider Electric
10,04 €
KKK ja lisateave

Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A on BaltElec preemium toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - Analoog AMP / VLT / iAMP / iVLT. Tootja Schneider Electric on tuntud oma perfektsionismi eest detailidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja produktiivsust.

Peamised omadused Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad ajalise ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A kasutamist raskeid ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A projekteerimisel pöörati erilist tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühtimine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsesüsteemide, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A on väljatöötatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A paistab silma erinevates tööstusharudes. Arvestades selle eripäradest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle kõige paremaks ettevõtete valikuks kes vajavad operatsioonis olevate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See tähendab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka elukeskkonnale.

Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A by Schneider Electric on kvaliteetne ja kasulik lahendus Analoog AMP / VLT / iAMP / iVLT meistritele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne integreerimine ja kontroll ning lai teeninduspiirkond muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikaseadmete pood mõistliku hinnaga Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A ja veenduda selle 10.04 € suures kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Ampermeetri skaala PowerLogic 1.3 suhtega 200/5 A (16081) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
10,04 €
10,04 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast