Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

16029 - Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
16029 - Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A - Schneider Electric - Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A - Schneider Electric - 0
16029 - Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A - Schneider Electric
90,15 €
90,15 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A - Schneider Electric
90,15 €
KKK ja lisateave

Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A on BaltElec superior toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - Analoog AMP / VLT / iAMP / iVLT. Tootja Schneider Electric on tuntud oma täpsuse eest üksikasjadele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja tõhusust.

Peamised omadused Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pikaajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A kasutamist raskeid ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A loomisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvalisuse teemadele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A on tehtud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A on levinud erinevates tööstusharudes. Arvestades omadustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle kõige sobivamaks ettevõtetele kes planeerivad integreeritavate seadmete universaalsust ja standardimist.

Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See kaasneb, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka ökoloogiale.

Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A by Schneider Electric on kvaliteetne ja efektiivne lahendus Analoog AMP / VLT / iAMP / iVLT asjatundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne monteerimine ja remont ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsa hinnaga Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A ja veenduda selle 90.15 € ülimas kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Modulaarne analoog-amperemõõtur iAMP 0..30 A (16029) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
90,15 €
90,15 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast