Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

15440 - Modulaarne tunniloendur iCH 230V - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
15440 - Modulaarne tunniloendur iCH 230V - Schneider Electric - Modulaarne tunniloendur iCH 230V - Schneider Electric - 0
15440 - Modulaarne tunniloendur iCH 230V - Schneider Electric
42,15 €
42,15 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Modulaarne tunniloendur iCH 230V - Schneider Electric
42,15 €
KKK ja lisateave

Modulaarne tunniloendur iCH 230V on BaltElec esmaklassiline toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - Analoog AMP / VLT / iAMP / iVLT. Tootja Schneider Electric on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest peensustele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja tõhusust.

Peamised omadused Modulaarne tunniloendur iCH 230V

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise range nõudeid. Valmistamises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad pikaajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab Modulaarne tunniloendur iCH 230V kasutamist rasket ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

Modulaarne tunniloendur iCH 230V tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Modulaarne tunniloendur iCH 230V projekteerimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusnormidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

Modulaarne tunniloendur iCH 230V on disainitud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged korraldused ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

Modulaarne tunniloendur iCH 230V on levinud erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse tunnustest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle soodsaks otsuseks kes eelistavad integreeritavate seadmete standardimist ja standardimist.

Modulaarne tunniloendur iCH 230V kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Modulaarne tunniloendur iCH 230V on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Modulaarne tunniloendur iCH 230V, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. Modulaarne tunniloendur iCH 230V vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See viitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Modulaarne tunniloendur iCH 230V by Schneider Electric on stabiilne ja efektiivne lahendus Analoog AMP / VLT / iAMP / iVLT tundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne seadistamine ja teenindus ning lai kasutusala muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta vältimatta võimalust osta veebipood soodsaimaga hinnaga Modulaarne tunniloendur iCH 230V ja veenduda selle 42.15 € parandatud kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Modulaarne tunniloendur iCH 230V (15440) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
42,15 €
42,15 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast