Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

15337 - Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
15337 - Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu - Schneider Electric - Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu - Schneider Electric - 0
15337 - Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu - Schneider Electric
122,43 €
122,43 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu - Schneider Electric
122,43 €
KKK ja lisateave

Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu on BaltElec superior toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - IC. Tootja Schneider Electric on tuntud oma pühendumuse eest üksikasjadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Tehases kasutatud ressursid ja läbimõeldud välimus tagavad pika ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu kasutamist äärmuslikes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu välja arendamisel pöörati erilist tähelepanu turvaküsimustele. Kooskõla rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu on planeeritud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged juhised ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu paistab silma erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete tunnustele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle ideaalseks valikuks kes soovivad omandatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See näitab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka elukeskkonnale.

Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu by Schneider Electric on turvaline ja kasulik lahendus IC asjatundjatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne ülespanek ja hooldus ning lai tööulatus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta kaotamata võimalust osta BaltElec soodsaima hinnaga Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu ja veenduda selle 122.43 € suures kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Acti9 IH mehaaniline ajamäärang 24 h 150 h mälu (15337) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
122,43 €
122,43 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast