Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

15336 - Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430153368
15336 - Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv - Schneider Electric - Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430153368
15336 - Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv - Schneider Electric
62,88 €
62,88 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv - Schneider Electric
62,88 €
KKK ja lisateave

Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv on BaltElec superior toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - IC. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailitäpsuse eest detailidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja toimivust.

Peamised omadused Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise range nõudeid. Tootmises kasutatud substraadid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad pikema ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv kasutamist töötingimustes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv välja töötamisel pöörati suurendatud tähelepanu turvalisuse teemadele. Sobivus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemeetmetega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv on planeeritud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged määrused ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv paistab silma erinevates tööstusharudes. Tänu eripäradele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle täiuslikuks ettevõtete valikuks kes vajavad olemasolevate seadmete standardimist ja standardimist.

Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See deklarerib, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka loodusele.

Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv by Schneider Electric on tõhus ja võimas lahendus IC professionaalidele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne korraldamine ja kontroll ning lai teeninduspiirkond muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta märkamata võimalust osta veebipood atraktiivse hinnaga Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv ja veenduda selle 62.88 € paremas kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline ajakava. - 24H - 1 kanal - 100h võimsusreserv (15336) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
62,88 €
62,88 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast