Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

15335 - Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430153351
15335 - Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita - Schneider Electric - Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430153351
15335 - Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita - Schneider Electric
46,97 €
46,97 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita - Schneider Electric
46,97 €
KKK ja lisateave

Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita on BaltElec eliit toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - IC. Tootja Schneider Electric on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest väikestele asjadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Ehitusel kasutatud komponendid ja läbimõeldud välimus tagavad korraliku ja kulumisresistentsuse. See võimaldab Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita kasutamist äärmuslikes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita disainimisel pöörati erilist tähelepanu ohutusnõuetele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita on formuleeritud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged korraldused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete spetsifikatsioonidele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle väga sobivaks variandiks kes püüavad rakendatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See osutab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka elukeskkonnale.

Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita by Schneider Electric on kindel ja praktiline lahendus IC spetsialistidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne seadistamine ja järelevalve ning lai kasutusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes projektides. Ära jäta hüljamata võimalust osta BaltElec soodsa hinnaga Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita ja veenduda selle 46.97 € suures kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Acti9 IH - lüliti. elektromehaaniline graafik. - 24H - 1 kanal - ilma jõureservita (15335) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
46,97 €
46,97 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast