Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

14976 - Klemmiplokk - 125 A - 6 auku - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430149767
14976 - Klemmiplokk - 125 A - 6 auku - Schneider Electric - Klemmiplokk - 125 A - 6 auku - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430149767
14976 - Klemmiplokk - 125 A - 6 auku - Schneider Electric
2,36 €
2,36 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Klemmiplokk - 125 A - 6 auku - Schneider Electric
2,36 €
KKK ja lisateave

Klemmiplokk - 125 A - 6 auku on BaltElec tipptasemel toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - Kaedra. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest pisiasjadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja efektiivsust.

Peamised omadused Klemmiplokk - 125 A - 6 auku

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Tootmises kasutatud ressursid ja läbimõeldud välimus tagavad korraliku ja kulumisresistentsuse. See võimaldab Klemmiplokk - 125 A - 6 auku kasutamist rasketel ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

Klemmiplokk - 125 A - 6 auku tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Klemmiplokk - 125 A - 6 auku disainimisel pöörati hoolikat tähelepanu turvameetmetele. Vastav rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

Klemmiplokk - 125 A - 6 auku on disainitud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged juhised ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

Klemmiplokk - 125 A - 6 auku on levinud erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle tunnustele saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle väga sobivaks ettevõtetele kes otsivad kasutuses olevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

Klemmiplokk - 125 A - 6 auku kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Klemmiplokk - 125 A - 6 auku on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Klemmiplokk - 125 A - 6 auku, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. Klemmiplokk - 125 A - 6 auku vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See deklarerib, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka maailmale.

Klemmiplokk - 125 A - 6 auku by Schneider Electric on usaldusväärne ja mõjus lahendus Kaedra spetsialistidele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne korraldamine ja järelevalve ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta veebikaubamaja mõistliku hinnaga Klemmiplokk - 125 A - 6 auku ja veenduda selle 2.36 € garanteeritud kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Klemmiplokk - 125 A - 6 auku (14976) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
2,36 €
2,36 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast