Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

13987 - Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
13987 - Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki - Schneider Electric - Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki - Schneider Electric - 0
13987 - Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki - Schneider Electric
139,90 €
139,90 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki - Schneider Electric
139,90 €
KKK ja lisateave

Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki on BaltElec eliit toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - Kaedra. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest detailidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja tõhusust.

Peamised omadused Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Loomisel kasutatud komponendid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad pika ja kulutuskindluse. See võimaldab Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki kasutamist tõsistes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki välja mõtlemisel pöörati teravat tähelepanu ohutusstandarditele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsesüsteemide, mis takistavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki on väljatöötatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged reeglid ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete omadustest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle kõige sobivamaks lahenduseks ettevõtetele kes tahavad operatsioonis olevate seadmete universaalsust ja standardimist.

Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See osutab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka ümbrusele.

Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki by Schneider Electric on soliidne ja kasulik lahendus Kaedra töötajatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne seadistamine ja hooldus ning lai otstarve muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta märkamata võimalust osta e-pood taskukohase hinnaga Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki ja veenduda selle 139.90 € parimas kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Kaedra moodulseadme jaoks 4 x 18 moodulit 2 klemmiplokki (13987) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
139,90 €
139,90 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast