Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

13984 - Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 39153590
13984 - Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki - Schneider Electric - Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki - Schneider Electric - 0
EAN: 39153590
13984 - Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki - Schneider Electric
85,93 €
85,93 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki - Schneider Electric
85,93 €
KKK ja lisateave

Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki on BaltElec eliit toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - Kaedra. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailitäpsuse eest pisiasjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud materjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad ajalise ja kulumustaluvuse. See võimaldab Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki kasutamist rasketel ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki välja arendamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse aspektidele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki on formuleeritud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged instruktsioonid ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle omadustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle kõige paremaks ettevõtete jaoks kes otsustavad olemasolevate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See kaasneb, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka maailmale.

Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki by Schneider Electric on soliidne ja võimas lahendus Kaedra asjatundjatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne paigutamine ja ekspluateerimine ning lai kasutusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikakeskus atraktiivse hinnaga Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki ja veenduda selle 85.93 € parandatud kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Kaedra - modulaarse seadme jaoks - 2 x 18 moodulit - 1+1 klemmiplokki (13984) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
85,93 €
85,93 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast