Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

13959 - Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430139591
13959 - Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit - Schneider Electric - Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430139591
13959 - Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit - Schneider Electric
67,96 €
67,96 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit - Schneider Electric
67,96 €
KKK ja lisateave

Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - Mini Kaedra. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolikuse eest üksikasjadele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Produktsioonis kasutatud substraadid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad püsiva ja vastupidavuse. See võimaldab Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit kasutamist ekstreemsetes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit loomisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutusstandarditele. Vastav rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsesüsteemide, mis hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit on väljatöötatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged määrused ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit paistab silma erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse eripäradest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle väga sobivaks ettevõtete valikuks kes otsivad kasutatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See tähendab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit by Schneider Electric on veatu ja ressursisäästlik lahendus Mini Kaedra praktikutele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne asetamine ja korraldus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta loobumata võimalust osta online-pood atraktiivse hinnaga Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit ja veenduda selle 67.96 € suures kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Kaedra - minikapp modulaarsetele seadmetele - 195 x 200 mm - 8 moodulit (13959) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
67,96 €
67,96 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast