Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

13934 - Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430139348
13934 - Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit - Schneider Electric - Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430139348
13934 - Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit - Schneider Electric
6,11 €
6,11 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit - Schneider Electric
6,11 €
KKK ja lisateave

Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - Kaedra. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest väikestele asjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja effektiivsust.

Peamised omadused Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Loomisel kasutatud komponendid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad eluea ja vastupidavuse. See võimaldab Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit kasutamist rasketel ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit projekteerimisel pöörati teravat tähelepanu turvameetmetele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit on väljatöötatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged korraldused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Oma omaseid jooni saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle kõige sobivamaks otsuseks kes püüavad saavutada käitatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See kinnitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka loodusele.

Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit by Schneider Electric on soliidne ja tõhus lahendus Kaedra töötajatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne ülespanek ja teenindus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta märkamata võimalust osta online-pood soodsa hinnaga Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit ja veenduda selle 6.11 € garanteeritud kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Kaedra - ühenduskomplekt: 2 muhvi + 4 mutrit + 4 tihendit (13934) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
6,11 €
6,11 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast