Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

13817 - Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
13817 - Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga - Schneider Electric - Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga - Schneider Electric - 0
13817 - Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga - Schneider Electric
36,13 €
36,13 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga - Schneider Electric
36,13 €
KKK ja lisateave

Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga on BaltElec superior toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest detailidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja produktiivsust.

Peamised omadused Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Valmimises kasutatud materjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad kestva ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga kasutamist ekstreemsetes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga loomisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutusstandarditele. Ühtivus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on varustatud täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga on arendatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged õpetused ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Tänu omadustele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle optimaalseks ettevõtetele vajalikuks kes püüavad saavutada olemasolevate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See osutab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga by Schneider Electric on usaldusväärne ja ressursisäästlik lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud tegijatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne seadistamine ja ülevaatus ning lai toimimispiirkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikapood konkurentsivõimelise hinnaga Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga ja veenduda selle 36.13 € parandatud kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Kaedra pistiku ja pistikupesa jaoks 3 avaga (13817) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
36,13 €
36,13 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast