Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

13579 - PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430135791
13579 - PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku - Schneider Electric - PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430135791
13579 - PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku - Schneider Electric
14,63 €
14,63 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku - Schneider Electric
14,63 €
KKK ja lisateave

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku on BaltElec tipptasemel toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - Kaedra. Tootja Schneider Electric on tuntud oma perfektsionismi eest üksikasjadele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja toimivust.

Peamised omadused PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Ehitusel kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad korraliku ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku kasutamist rasketel ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku välja töötamisel pöörati teravat tähelepanu turvalisuse aspektidele. Sobivus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku on loodud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged reeglid ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Arvestades selle tunnustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle väga sobivaks valikuks kes püüavad juurutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See viitab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka elukeskkonnale.

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku by Schneider Electric on kvaliteetne ja võimas lahendus Kaedra meistritele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne integreerimine ja korraldus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta unustamata võimalust osta veebipood soodsa hinnaga PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku ja veenduda selle 14.63 € ülimas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 32 auku (13579) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
14,63 €
14,63 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast